01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec)

Kolesa na avtu se okrog vrte … Prav ste uganili – ta mesec smo se pogovarjali o vozilih in jih razvrščali. Likovno smo ustvarjali svoje najljubše vozilo, vozila pa smo si izdelali tudi iz odpadnih kartonskih škatel: ladjo, letalo, avto, gasilski tovornjak in seveda, traktor – ta nam je bil najbolj všeč. Z avtomobilčki smo puščali sledi in ustvarili pravo umetnino. V telovadnici vrtca smo si pripravili poligon s cesto, po kateri smo spretno vozili.

Nismo pa se pogovarjali samo o vozilih. V začetku meseca se nam je pridružil nov prijatelj, lepo smo ga sprejeli in se z njim prav radi igramo. Zabavali smo se ob praznovanju rojstnega dne. Igrali smo se znanstvenike in opazovali različne naravoslovne poskuse. Sončne dneve smo izkoristili za sprehode in igro na igrišču vrtca; igrali smo se s kamenčki in v peskovniku, vozili pa smo se tudi s tricikli in poganjalci.
Odpravili smo se na zaključni pohod do Lovske koče, s tem smo zaključili Malega sončka. Pri lovski koči smo imeli malico, nato pa smo se še poigrali, se lovili in plesali.
Kam nas pelje avtobus, avto, avto, avtobus? Na dopust!
Medvedki že komaj čakamo poletje in z njim počitnice, ko se bomo spočili in si nabrali moči za nove izzive.

Staršem skupine Medvedki se zahvaljujemo za sodelovanje in zaupanje v tem vrtčevskem letu. Želimo vam čudovito poletje, polno nepozabnih trenutkov,
otroci skupine »Medvedki« s Patricijo, Anjo in Vesno

    

Dostopnost