MIske MUCE MURENČKI POLŽKI MEDVEDKI GUMBKI SONČKI metuljivrtec moravce logoČEBELICE ŽABICE JEŽKI RAČKE pikapolone mravljice

  • decembertop2015
  • top7
  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

  • Dobrodošli na spletni strani Vrtca Moravče!

Slončki

Vzgojiteljica: Lucija Vrankar       
Pom. vzgojiteljice: /  
Starost otrok: 3-6  
Število otrok:   

Leto je na okoli in ponovno se s cicibančki, na Podružnični šoli Vrhpolje, družimo, zabavamo, igramo, ustvarjamo in gibamo. Vsak torek se skupaj z vzgojiteljico Lucijo družimo  od 17h do 19h.  Najraje se igramo na zunanjem šolskem igrišču in »packamo« s tempera barvami. Ko pa je slabo vreme pa se velikokrat odpravimo v telovadnico ali pa skupaj preberemo kakšno pravljico.

Bi se nam želel pridružiti?

Cicibančki in vzgojiteljica Lucija te že nestrpno pričakujemo.

Lucija Vrankar

 

Natisni E-naslov

Slončki - marec

Marec nam je prinesel prve sončne in malo bolj toplejše dni. Skupaj smo se gibali na zunanjem šolskem igrišču, spoznavali ptice ter spomladanske rože in poslušali ptičje petje. Za naše mamice smo ustvarili preprosta darilca in jih razveselili ob materinskem dnevu. Veliko pa smo se pogovarjali tudi o prijateljih. Na to temo smo si ogledali tudi risanko in jo nato poskušali dramsko uprizoriti. Konec meseca pa je prinesel še skupinsko fotografirane, katerega smo bili vsi zelo veseli. Nato pa so se nam pridružili še starši s katerimi smo skupaj ustvarjali še pozno v popoldne.

Lucija Vrankar

Slončki - februar

Februar je bil kratek a še kako sladek. Skupaj s prijatelji iz Moravč smo v pustnih maskah preganjali zimo, rajali, peli in plesali ter se sladkali z gromozanskimi krofi. Ker pa je naše kraje pokril bel sneg smo o njem prebrali tudi čarobno pravljico ter na temo snežaka, ki je nastopal v pravljici, s tempera barvami ustvarili vsak svojega sneženega moža. Naše mrzle dlani pa smo ogreli z veliko gibanja v telovadnici in skakanja na blazine s pomočjo odskočne deske.

Lucija Vrankar

Slončki - januar

Dočakali smo novo leto in s tem tudi januar 2018. Cicibančki smo se v začetku novega leta ponovno skupaj veselili v telovadnici, izvajali akrobacije z obroči in skakali na blazine s pomočjo odskočne deske. Ni pa manjkalo tudi veliko glasbe, saj smo se naučila že kar nekaj novih pesmi. Seveda pa smo tudi rajali ob otroški glasbi, ki smo jo poiskali na internetu, ustvarjali s plastelinom in se pogovarjali o vremenu. Komaj čakamo na lepe sončne dni, saj bomo lahko našo igro preselili tudi na zunanje šolsko igrišče.

Lucija Vrankar

eko sola

zdrava sola

Tel: 01 7231 227 (spodnji vrtec)
Tel: 01 7232 900 (zgornji vrtec)
E-pošta: vrtec@osmoravce.si
E-pošta: vrtec.moravce-
osjvmo@guest.arnes.si
Splet: www.vrtec-moravce.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.