01 7231 227 (spodnji vrtec) | 01 7232 900 (zgornji vrtec) vrtec.moravce-osjvmo@guest.arnes.si

Čarobni december je minil kot blisk. Tako zelo smo uživali v vseh dejavnostih, da so nam dnevi res hitro minevali. Že prvi dan veselega decembra je bil za nas zelo poseben, saj smo se odpravili na izlet v Ljubljano. Pot z avtobusom je bila zanimiva, dejavnosti v »Mali ulici« ter »Kinodvoru« pa še bolj.
V decembru smo veliko ustvarjali; dekoracijo v igralnici in garderobi, krasili smo lončke, izdelovali voščilnice, slikali škatle, lepili in strigli. Obiskal nas je prvi izmed dobrih mož, Miklavž, in vsakemu prinesel drobno malenkost. Dneve smo si popestrili s plesom in glasbo; prepevali smo božične pesmi, plesali ob kraguljčkih. Ogledali smo si številne predstave ter prisluhnili božičnim pravljicam. Veliko časa smo preživeli zunaj, na vrtčevskem igrišču ter v gozdu. V zadnjih dneh pred prazniki pa nas je presenetil še Dedek Mraz in nas razveselil z novimi igračami za v našo igralnico.
Pred nami so čudoviti prazniki, ki jih bomo preživeli v družbi nam najljubših ljudi. Vam pa želimo vse dobro v novem letu 2023!
Lepo vas pozdravljamo, otroci iz skupine »Metulji« s Klavdijo, Natašo in Metodo.

Zapisala: Klavdija Gorišek

    

Dostopnost